Audi Hørsholm

Audi køreoplevelser - nyt anlæg

 Audi driving experience tilbydes nu i den tyske by Neuburg an der Donau: På det nyetablerede anlæg kan ambitiøse førere – og dem, der vil være det – opleve dynamikken ved Audi mærket i forbindelse med køretekniske kurser og sikkerhedstræning både på vej og offroad. Det nye Audi driving experience-center ligger kun 18 km fra koncernens hovedkvarter i Ingolstadt  og kun 50 min. fra lufthavnen i München.

"Det glæder os at kunne tilbyde vores kunder og Audi fans en ekstraordinær køreteknisk oplevelse på vores eget anlæg for første gang." Vi har opført et køreteknisk anlæg i premiumklassen i Neuburg an der Donau – med kørebane, et dynamikanlæg og en offroad-bane," forklarer Klaus Demel, som er chef for Audi driving experience. Audi driving experience-center dækker et areal på 47 hektar og vil også være hjemsted for Audi Sport, som har planlagt indflytning i Motorsport Competence Center til august. "Så vil fansene få mulighed for selv at opleve ånden bag Audi Sport helt tæt på," tilføjer Demel.

Audi driving experience-center i Neuburg omfatter et område til dynamiske biler på 30.000 kvadratmeter og en kørebane med en længde på op til 3,4 km. Offroad-banen giver også mulighed for at opleve kørsel gennem grus og træstammer samt på skråninger med sidehældning. Den 8 m høje stigningsbakke udgør et særligt højdepunkt. Ud over de velkendte dagskurser kan de interesserede også tilmelde sig halvdagskurser i køreteknik. Hvis det ønskes, kan kunderne også tilmelde sig individuelle kørekurser med en "personlig træner" til enkeltpersoner, grupper eller som firmaarrangement. Følgende topmodeller anvendes til kørekurserne: Audi S4 Avant, Audi A8 4.0 TFSI quattro og Audi R8 5.2 FSI quattro. Audi brand experience – en 4 timer lang tur med Audi R8 gennem nationalparken Altmühltal – starter direkte fra Audi driving experience-center i Neuburg fra den kommende sommer.

Audi driving experience har i mere end tre årtier stået for køredynamik, passion og fascination – køreoplevelser i deres mest rendyrkede form. Det omfattende sommerprogram 2014 byder på en lang række køretekniske kurser fra Audi driving experience (avanceret træning, intensiv træning og VIP-chauffør-træning), for ikke at nævne Audi sportscar experience, som giver kunderne mulighed for at opleve intensive køreoplevelser på internationale og velkendte racerbaner.

Audi driving experience har siden 1997 også kunnet opleves i Danmark. I år finder de efterspurgte kørekurser sted på Jyllandsringen i uge 18 og på Sjællandsringen i ugerne 19 og 20. Her køres i Audi S3 og Audi A6 allroad med hhv. 300 og 313 hk.

Tilmelding til en Audi køreoplevelse ud over det sædvanlige kan ske på www.audishop.dk samt på www.audi.de.