Audi Hørsholm

Audi A3 Sportback TFSI e

Med en systemydelse på 204 hk og en elektrisk rækkevidde på op til 65 km, leverer den nye Audi A3 Sportback TFSI e høj ydelse i alle discipliner. Du bestemmer om du vil køre helt elektrisk i EV, udnytte den effektive kombination af begge drivlinjetyper i Hybrid eller køre i Hold, hvor batteriopladningen opretholdes, og forbrændingsmotoren klarer alt arbejdet. 

Den nye A3 Sportback plug-in hybrid er pakket med de seneste teknologier - både ude og inde. Modellen har bl.a. parkeringsassistent, adaptiv hastighedsassistent, sportssæder foran, komfortklimaanlæg, LED for- og baglygter samt MMI Radio plus med MMI touch som standardudstyr. Priserne starter fra 354.990 kr.

Sådan forholder vi os til COVID-19
Vi holder åbent for vores kunder og du kan trygt besøge en salgsrådgiver hos os. Vi overholder alle restriktionerne ifht. COVID-19. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver 
Vi tilbyder også muligheden for at blive kontaktet af en salgsrådgiver, så du kan kigge nærmere på din ønskede Audi i trygge og sikre rammer. Sammen med salgsrådgiveren kan du få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. I aftaler selv om en eventuel fremvisning skal foregå i butikken eller hjemme ved dig selv. Det er også muligt at kontakte os telefonisk eller online. Vores telefoner er åbne mandag-torsdag kl. 7-21, fredag kl. 7-20 og i weekenden fra kl. 11-16. Ring på 70701025.

Bliv kontaktet af salgsrådgiver

Beregn privatleasingpriser

Læs mere