Audi Hørsholm

Vi er fortsat klar til at hjælpe vores kunder – med respekt for Coronavirus

Efter påbud fra regeringen holder forretningen lukket for fremvisning af biler. Værkstedet holder fortsat åbent, så du kan stadig aflevere din bil på værkstedet og booke et service. Bemærk at det er påkrævet at der bæres mundbind. 

Selvom det ikke er muligt at besøge os i salgsafdelingen, vil det fortsat være muligt at komme i kontakt med os digitalt og telefonisk. Vi har bl.a. udvidet vores åbningstider på telefon og i vores chat, så vi nu har åbent mandag – torsdag til 21:00, fredag til 20:00 og lørdag/søndag fra kl. 11:00-16:00.

Du kan også blive kontaktet af en salgsrådgiver med henblik på rådgivning omkring dine ønsker og behov uden fremmøde på fysisk lokation. Det kan du læse mere om her.

Vi kan nu tilbyde både digitale videopræsentationer og fysiske prøvekørsler
Som noget nyt kan vi nu også tilbyde dig en fysisk prøvetur på din hjemmeadresse, din arbejdsplads eller hvor det nu passer dig. Prøveturen foregår naturligvis med respekt for gældende restriktioner og vi bærer mundbind, spritter bilen af og lader dig foretage prøveturen alene for at sikre den påkrævede afstand. Kontakt os her for mere information.

Kunde på værkstedet
Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • I mødet med kunden bærer medarbejderne mundbind
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Grundet den nuværende situationkan tilbyder vi desværre ikke hente/bringe service. Der tilbydes fortsat lejebil til normale takster. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Bliv kontaktet af en salgsrådgiver

Det vil i perioden for den midlertidige nedlukning frem til d. 17. januar 2021 ikke være muligt at kigge på eller prøvekøre nye biler.

Alle modeller kan opleves i vores digitale univers og har du ønske om yderligere information om biler etc. vil det være muligt at blive kontaktet af en salgsrådgiver. Bliv kontaktet her.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

__________________________________________________________________________________________________________

 

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

 

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter på som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.