Audi Hørsholm

Audi Q4 e-tron

Med Audi Q4 e-tron og Audi Q4 Sportback e-tron tager Audi næste skridt i designsproget for mærkets elektriske modeller. Begge modeller viser nye dimensioner i kabinen, hvor pladsforholdene kan sammenlignes med SUV-modellerne i luksusklassen, og der er ingen midtertunnel i kabinen. En anden fordel ved at bilen er konstrueret på en dedikeret elbilsplatform (MEB), er den gode benplads ved bagsæderne og bagagerummet i den nye Q4 e-tron rummer hele 520 l.

Modellen viser banebrydende løsninger, når det gælder betjening, visning og assistentssystemer, hvor fx. augmentet-reality-head-up-displayet (ekstraudstyr) forbinder den virtuelle verden og den virkelige verden på en helt ny måde. Den kompakte elektriske SUV har en rækkevidde på op til 509 km (WLTP) og kan tanke strøm til 130 km på bare 10 minutter.

Audi Q4 e-tron priserne starter fra 364.990 kr. Når du køber eller privatleaser Audi Q4 e-tron er der et service- og reparationsabonnement i 3 år/45.000 km inkluderet.

Du kan opleve Audi Q4 e-tron i showroom og til prøvekørsel. Audi Q4 Sportback e-tron kan bestilles i løbet af sommeren og opleves hos os til efteråret.

Sådan forholder vi os til COVID-19
Vi holder åbent for vores kunder og du kan trygt besøge en salgsrådgiver hos os. Vi overholder alle restriktionerne ifht. COVID-19. Læs mere om vores håndtering af COVID-19 her.

Læs mere om Audi Q4 e-tron 

Se pris- og udstyrsliste

Byg din Audi Q4 e-tron 

Bliv klogere på Audi Q4 e-tron (pdf)