Audi Hørsholm

Planlagt produktionsstop fra på mandag

?Corona-virussen fortsætter med at sprede sig. Audi planlægger at lukke fabrikkerne i Ingolstadt, Neckarsulm, Belgien, Mexico og Ungarn.

Coronavirus breder sig i Europa og mange andre lande rundt om i verden. I betragtning af den i øjeblikket stærkt forværrede salgssituation og den stigende usikkerhed med hensyn til levering af dele til fabrikkerne, vil de fleste af Volkswagen-koncernens fabrikker opleve produktionsafbrydelser.

Audi-fabrikkerne i Ingolstadt, Neckarsulm, Belgien, Mexico og Ungarn er også berørt af denne situation. Virksomheden planlægger derfor i samarbejde med samarbejdsudvalget og Volkswagen-koncernen inden ugens udgang at lukke produktionen ned på en koordineret måde på disse lokationer fra på mandag den 23. marts.

"Vi har allerede implementeret mange tiltag for at sikre vores medarbejderes sundhed. Vi takker alle vores kolleger, der handler hurtigt og koordineret i denne vanskelige tid for at beskytte alle medarbejdere," siger Peter Kössler, bestyrelsesmedlem for produktion og logistik hos AUDI AG og leder af den internationale krisestab. "Den nuværende situation tvinger os nu til at træffe de bebudede tiltag og vil fortsat kræve masser af fleksibilitet og solidaritet."

”Hos Audi Danmark følger vi udviklingen tæt, alt imens vi naturligvis efterlever Udenrigsministeriets og Sundhedsstyrelsens anbefalinger,” udtaler Lars Kornelius, direktør hos Audi Danmark.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk